Sandvișuri cu pui, roșii și ceapă la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de pui, roșii și ceapă la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 2,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 537 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați roșii, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii, Sandvișuri cu roșii și ceapă, și Sandvișuri cu friptură și ceapă la grătar.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un mini robot de bucătărie, pulsați măslinele fără sâmburi cu usturoiul zdrobit și oregano până se toacă.
Adăugați 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline și pulsați până se toacă fin. Se condimentează cu piper.
Ungeți roșiile, ceapa și tăiați părțile laterale ale rulourilor cu ulei de măsline. Grătiți roșiile și ceapa la foc mare până când sunt înmuiate și ușor carbonizate, aproximativ 2 minute pentru roșii și 6 minute pentru ceapă.
Se transferă pe o farfurie și se condimentează cu sare și piper. Grătiți pâinea până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Condimentați Cotletele de pui cu sare și piper și grătiți-le la foc mare, întorcându-le ocazional, până când sunt ușor rumenite în pete și fierte, 5 până la 6 minute.
Tăiați Cotletele de pui pentru a se potrivi rulourilor prăjite și acoperiți cu roșiile feliate, ceapa feliată și gustul de măsline. Închideți sandvișurile, tăiați-le în jumătate și serviți imediat.