Sandvișuri Cu Pui De Bivol La Grătar
Sandwich-uri de pui Buffalo la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 356 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sos worcestershire, sos Frank' buffalo wings, semințe de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Brânză La Grătar Cu Pui De Bivol, Sandvișuri de creveți de bivol la grătar cu fermă picantă de Avocado, și Sandvișuri Calde De Pui Buffalo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați brânza albastră, smântâna, semințele de țelină și sosul Worcestershire; pus deoparte.
Pentru a aplatiza fiecare piept de pui, așezați partea dezosată în sus între 2 bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată. Lucrând din centru, bateți puiul cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până când se aplatizează ușor.
Când grătarul este încălzit, periați fiecare piept de pui cu 1 lingură de sos de aripă.
Puneți puiul pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 10-12 minute, rotind o data, pana cand termometrul introdus in centrul puiului citeste 77°.
În ultimele 2 minute de gătit, așezați rulourile kaiser, tăiate cu fața în jos, pe grătar; gatiti 1-2 minute sau pana se rumenesc.
Așezați puiul la grătar pe jumătățile de jos ale rulourilor. Se acoperă cu amestec de brânză albastră. Acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri. Dacă doriți, serviți cu sos suplimentar de aripi de bivol.