Sandvișuri Cu Pizza Pepperoni La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu pizza Pepperoni la grătar. O porție conține 497 calorii, 14g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 92 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pepperoni, amestec de brânză, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pizza la grătar cu Pepperoni și ciuperci, Pizza Pepperoni Brânză La Grătar, și Pizza Pepperoni Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Întindeți feliile de pâine cu sos marinara; stratează două felii cu pepperoni și brânză. Se acoperă cu pâinea rămasă.
Combinați untul și praful de usturoi.
Răspândiți pe partea exterioară a sandvișurilor.
Într-o tigaie mică la foc mediu, prăjiți sandvișurile timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator