Sandvișuri Cu Pere-Nuc

Sandvișuri Cu Pere-Nuc
Pear-nuc sandwich-uri ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 169 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză de lucernă, cremă de brânză, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Ceai De Pere-Nuc, Salată de pere și nuci cu o vinetă de pere, și Pâine Cu Nucă De Pere.

Instrucțiuni

1
Întindeți 1 lingură cremă de brânză uniform peste fiecare dintre cele 8 felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
2
Presărați 1/2 lingură de nuci uniform peste fiecare dintre cele 4 felii de pâine. Completați fiecare uniform cu felii de pere, muguri și 1 felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
NuciNuci
PâinePâine
PerePere
3
Tăiați fiecare sandviș în jumătate în diagonală.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Torres Pazo das Bruxas Albarino. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista