Sandvișuri cu gogoși cu unt de arahide și jeleu

Sandvișuri cu gogoși cu unt de arahide și jeleu
Sandvișurile cu gogoși cu unt de arahide și jeleu ar putea fi doar rețeta fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. O porție conține 660 de calorii, 3 g de proteine și 62 g de grăsimi. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți zahăr, pâine, jeleu de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu gogoși cu banane umplute cu unt de arahide și jeleu, Sandvișuri cu biscuiți cu unt de arahide și jeleu și Sandvișuri cu unt de arahide și jeleu.

Instrucțiuni

1
Întindeți feliile de pâine și întindeți aproximativ 1 lingură de unt de arahide pe fiecare dintre cele 4 felii și aproximativ 1 linguriță de jeleu pe fiecare dintre celelalte 4 felii. Împreună-le pentru a face sandvișuri cu unt de arahide și jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Bull)(recomandat: Bull)
8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2
Încălziți uleiul de canola într-o friteuză la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3
Se amestecă făina, amidonul de porumb și praful de copt și se adaugă băutura energizantă într-un flux, în timp ce se amestecă constant. Înmuiați sandvișurile în aluat sau puneți aluatul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
PolonicPolonic
4
Se prăjește până devine maro auriu.
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
6
Se amestecă scorțișoara și zahărul într-un castron și se cern pe sandvișuri prăjite cât sunt încă fierbinți. Tăiați sandvișurile gogoși în sferturi diagonale cât sunt încă calde și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista