Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii

Sandvișurile cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii sunt un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei de măsline, friptură de vită bine tăiată cu trei vârfuri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic alb, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Friptură La Grătar Cu Năsturel Marinat, Ceapă Și, Sandvișuri cu friptură la grătar cu Brie, ardei prăjiți și Nasturel, și Sandvișuri Cu Friptură Marinată La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți uleiul, oțetul și 3/4 linguriță de muștar într-un castron mare. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Transferați 2 linguri de pansament într-un castron mic; bateți zahărul și 1 linguriță de muștar.
Presărați carnea de vită peste tot cu sare și piper, apoi acoperiți cu amestec din castron mic.
Gratiți carnea de vită până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 120 de ani de la 125 de ani de la 125 de ani pentru rare, întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute.
Așezați pe tăbliță; lăsați să se odihnească 10 minute.
Tăiați foarte subțire peste cereale.
Între timp, adăugați roșii, năsturel și ceapă pentru a se îmbrăca într-un castron mare. Marinați în timp ce grătarele de vită, aruncând ocazional. Pâine la grătar, tăiată cu fața în jos, până când este doar crustă, aproximativ 3 minute; așezați pe farfurii, cu partea la grătar în sus.
Aranjați feliile de vită peste pâine. Folosind clești și drenând ușor, acoperiți cu salată.