Sandvișuri cu friptură la grătar cu Brie, ardei prăjiți și Nasturel
Sandvișurile cu friptură la grătar cu Brie, ardei prăjiți și Nasturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 916 calorii, 48G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, năsturel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri Cu Friptură La Grătar Cu Năsturel Marinat, Ceapă Și, Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii, și Sandvișuri cu friptură la grătar cu Chimichurri și ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardei Char peste flacără de gaz sau în broiler până când se înnegrește pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Transferați în castron mediu. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește. Curățați, semințați și tăiați ardeii pe lungime în fâșii de 1/2 inch lățime. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ungeți carnea de vită cu ulei; presărați cu herbes de Provence, sare și piper.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grill carne de vită la coacerea dorită, întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute pentru rare.
Transferați carnea de vită în farfurie. Se răcește descoperit până la rece, aproximativ 4 ore.
Tăiați rulourile orizontal în jumătate.
Întindeți maioneza și muștarul pe părțile tăiate ale rulourilor. Aranjați fâșii de carne de vită, Brie, năsturel, ouă și ardei gras pe jumătatea inferioară a rulourilor. Acoperiți cu blaturi. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în folie și refrigerați.)