Sandvișuri Cu Friptură Italiană

Reteta sandwich-uri Friptură Italiană ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 35 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 916 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de ceapă, friptură de minute, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Friptură Italiană, Sandvișuri Cu Friptură Italiană, și Sandvișuri BLT italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, încă 3 minute. Se condimentează cu sare și piper, se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte. Lăsați ușor friptura între 2 foi de folie de plastic până la aproximativ 1/8 inch grosime.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carnea în loturi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde pe parte; condimentează cu sare și piper.
Transferați carnea în castron cu ceapa și usturoiul.
Adăugați pătrunjelul și saramura giardiniera și aruncați pentru a acoperi.
Stropiți părțile tăiate ale rulourilor cu ulei de măsline. Puneți amestecul de friptură și ceapă pe fundul ruloului și deasupra cu giardiniera și provolone. Acoperiți cu blaturile ruloului.
Se servește cu sos fierbinte, dacă se dorește.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.