Sandvișuri cu friptură de Sud-Vest la grătar și salsa
Reteta la gratar Sud-Vest friptură și salsa sandwich-uri ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 25 minute. Acest fel principal are 445 calorii, 30g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare condimentată, N Salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc sud-vest cu Salsa, Friptură la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest, și Great American Southwest Sliders cu pere de ficat și salsa de Avocado la grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Presărați ambele părți ale cărnii de vită cu sare condimentată, amestec de usturoi-piper, pudră de chili și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Puneți carnea de vită pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 9 minute, rotind o dată sau de două ori, până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Adăugați chifle, tăiați părțile în jos, pentru ultimele 4 minute de grătar sau până când sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați carnea de vită transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Întindeți aproximativ 2 linguri de salsa pe fundul fiecărui coc. Se acoperă cu carne de vită, avocado, brânză și blaturi de chifle.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.