Sandvișuri Cu Friptură De Flanc La Grătar

Sandvișurile cu friptură de flanc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 407 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rulouri hoagie, ceapă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură De Flanc La Grătar Din Midwestern, Friptură de flanc la grătar cu glazură de chutney-Bourbon, și Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați friptura uniform cu sare și piper.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți din tigaie; rece.
Combinați ketchup-ul și următoarele 4 ingrediente (prin chipotle chile powder) într-un castron mare pentru microunde, amestecând bine. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până când se încălzește bine.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Adăugați friptură în amestecul de ketchup; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de friptură uniform între jumătățile inferioare ale rulourilor; acoperiți fiecare porție cu o felie de ceapă.
Așezați jumătatea superioară a ruloului pe fiecare sandviș.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.