Sandvișuri cu friptură de flanc cu sos de grătar de mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri cu friptură de flanc cu sos de grătar cu mere. Această rețetă servește 6. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 399 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână roșii, salată de frunze, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Microunde Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu O Singură Porție ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Flanc Cu Sos Balsamic Pentru Grătar, Friptură de flanc la grătar cu sos de grătar Bourbon, și Friptură de șuncă cu sos de grătar de mere.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; se toarnă 1/2 cană sos de grătar de mere peste friptură. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri.
Serviți pe rulouri cu roșii, salată și, dacă doriți, ceapă.
Stropiți cu sosul rămas; se presara cu piper.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.