Sandvișuri cu friptură de flanc cu față deschisă și rucola cu smochin și roșu pe
Sandvișurile cu friptură de flanc cu față deschisă și rucola cu smochin și roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 924 calorii, 37g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $6.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, nuci, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu smochine cu față deschisă cu Rucolan și parmezan, Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, și Salată De Pui-Rucola Sandvișuri Cu Față Deschisă.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.