Sandvișuri Cu Friptură Cubaneză

Sandwich-uri friptură cubanez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 388 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pătrunjel cu frunze plate, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze, Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, și Sandvișuri Cubaneze.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în 2 bucăți uniforme și puneți-o într-o pungă sau recipient de plastic sigilabil.
Așezați uleiul de măsline, cilantro, busuiocul, pătrunjelul, sucul de lămâie, usturoiul și 1 lingură de sare într-un blender și amestecați până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană din amestecul de plante-ulei și refrigerați.
Adăugați amestecul rămas în carne, distribuiți uniform și marinați la frigider cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Feliați pâinea ciabatta pe lungime și îndepărtați excesul de pâine din interior, dacă doriți.
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada.
Așezați pe un prosop de hârtie, ștergând orice marinadă în exces.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de canola. Odată ce tigaia este fierbinte, adăugați carne și gătiți până la mediu-rare, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Așezați carnea pe o tăietură și acoperiți-o cu folie. Repetați cu altă bucată de carne, adăugând doar mai mult ulei, dacă este necesar.
Așezați pâinea direct pe raftul cuptorului și prăjiți, aproximativ 5 minute.
Încălziți lingura rămasă de ulei în tigaia pentru grătar la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până abia începe să se rumenească, dar încă crocantă, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare, după gust.
Luați amestecul rezervat de plante-ulei și periați interiorul ambelor jumătăți de pâine. Feliați friptura subțire pe părtinire și așezați-o pe jumătatea inferioară a pâinii. Se acoperă cu ceapă și apoi restul de pâine. Se taie în sferturi și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.