Sandvișuri cu friptură cu miere de usturoi Mayo și ceapă roșie arsă
Sandvișuri cu friptură cu miere de usturoi Mayo și ceapă roșie arsă este un fel principal care servește 4. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 593 calorii. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită piper, friptură de flanc, fulgi de usturoi și miere. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de New York prăjită în tigaie cu sos de unt de usturoi + ceapă, Sandvișuri cu friptură cu ardei caramelizați, ceapă și usturoi, și Fripturi prăjite în tigaie cu ceapă roșie balsamică și usturoi prăjit și unt de brânză de capră cu ciuperci Porcini.
Instrucțiuni
Încălziți o plită cu aragaz cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare pentru a preîncălzi.
Așezați felii de ceapă roșie pe tigaie fierbinte și căutați 2 minute pe fiecare parte, răsturnând cu o spatulă, până se rumenesc și se înmoaie ușor.
Aranjați feliile de friptură alături de ceapă. Gatiti 2 pana la 3 minute, pana la cald.
Așezați brânza deasupra fripturii și gătiți 1 minut, până când brânza se topește.
Într-un castron mic, amestecați împreună maioneză, miere și fulgi de usturoi. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Întindeți amestecul de maioneză pe rulouri și acoperiți cu felii de ceapă prăjite și friptură înăbușită cu brânză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.