Sandvișuri cu filet de vită cu maioneză de plante și Rucola
Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 235 calorii, 1g de proteine, și 26g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Filet De Vită Cu Maioneză Din Plante, Sandvișuri Turkey Club cu maioneză din plante, și Filet De Vită Cu Maioneză De Boia Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați usturoiul pe folie căptușită cu pergament, stropiți cu ulei de măsline și înfășurați. Prăjiți până devin aurii și moi, aproximativ 1 oră. Desfaceți; lăsați să se răcească timp de 10 minute. Strângeți cuișoarele din coji. Salvați 6 pentru această rețetă, păstrați restul pentru o altă utilizare, păstrându-le, stropite în ulei de măsline și acoperite la frigider timp de 1 săptămână.Ridicați căldura în cuptor la 425 grade F.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentează generos carnea de vită cu sare și piper.
Se adaugă în tigaie și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Transferați tigaia în cuptor.Prăjiți până când carnea de vită înregistrează 125 pentru rare sau 130 pentru mediu-rare, 15 până la 20 de minute.
Lăsați carnea de vită să stea 20 de minute.
Se taie în felii groase de cm.Între timp, zdrobiți 6 căței de usturoi prăjiți cu o furculiță într-un castron mic. Se amestecă maioneza, sucul de lămâie și ierburile. Se condimentează cu sare și piper. (Maioneza cu usturoi-ierburi poate fi păstrată la frigider până la 1 zi.)
Întindeți 1 lingură de maioneză pe fiecare felie de pâine. Se acoperă cu carne de vită. Chiar înainte de servire, condimentați cu sare și piper și acoperiți cu niște rucola.