Sandvișuri cu filet de vită cu maioneză de plante și Rucola
Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 235 calorii, 1g de proteine, și 26g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Filet De Vită Cu Maioneză Din Plante, Sandvișuri Turkey Club cu maioneză din plante, și Filet De Vită Cu Maioneză De Boia Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați usturoiul pe folie căptușită cu pergament, stropiți cu ulei de măsline și înfășurați. Prăjiți până devin aurii și moi, aproximativ 1 oră. Desfaceți; lăsați să se răcească timp de 10 minute. Strângeți cuișoarele din coji. Salvați 6 pentru această rețetă, păstrați restul pentru o altă utilizare, păstrându-le, stropite în ulei de măsline și acoperite la frigider timp de 1 săptămână.Ridicați căldura în cuptor la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentează generos carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă în tigaie și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați tigaia în cuptor.Prăjiți până când carnea de vită înregistrează 125 pentru rare sau 130 pentru mediu-rare, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați carnea de vită să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se taie în felii groase de cm.Între timp, zdrobiți 6 căței de usturoi prăjiți cu o furculiță într-un castron mic. Se amestecă maioneza, sucul de lămâie și ierburile. Se condimentează cu sare și piper. (Maioneza cu usturoi-ierburi poate fi păstrată la frigider până la 1 zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Întindeți 1 lingură de maioneză pe fiecare felie de pâine. Se acoperă cu carne de vită. Chiar înainte de servire, condimentați cu sare și piper și acoperiți cu niște rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo