Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar

Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar
Sandvișurile cu filet de porc la grătar sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 379 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, marmeladă de portocale, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar, Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar, și Sandvișuri Cu Filet De Porc Memphis La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mic, amestecați marmelada și 1 lingură de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
BolBol
2
Ungeți uleiul peste carnea de porc. Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°. periați ușor 1 lingură de amestec de marmeladă peste carne de porc pentru ultimele minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Răspândiți restul de 3 linguri de muștar pe o parte a feliilor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
4
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Așezați salata verde și carnea de porc pe jumătate din feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
PâinePâine
Carne De PorcCarne De Porc
6
Încălziți amestecul de marmeladă rămas până la fierbere; stropiți peste carne de porc. Se acoperă cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
PâinePâine
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista