Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar

Sandvișurile cu filet de porc la grătar sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 379 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, marmeladă de portocale, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar, Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar, și Sandvișuri Cu Filet De Porc Memphis La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mic, amestecați marmelada și 1 lingură de muștar.
Ungeți uleiul peste carnea de porc. Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°. periați ușor 1 lingură de amestec de marmeladă peste carne de porc pentru ultimele minute de grătar.
Răspândiți restul de 3 linguri de muștar pe o parte a feliilor de pâine.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Așezați salata verde și carnea de porc pe jumătate din feliile de pâine.
Încălziți amestecul de marmeladă rămas până la fierbere; stropiți peste carne de porc. Se acoperă cu pâinea rămasă.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin