Sandvișuri Cu Degete De Brânză Albastră-Nuc
Nevoie de o felul principal vegetarian? Sandvișurile cu degete de brânză albastră-nucă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 664 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Un amestec de conserve de caise, pâini de pâine cu cereale, brânză cremoasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Sandvișuri Cu Degete Cu Brânză Cremă De Nuci, Sandvișuri cu șuncă și brânză crescute, și Sandvișuri cu degete de somon afumat cu față deschisă cu cremă de brânză de hrean cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile într-un singur strat într-o tigaie superficială 6 până la 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând după 5 minute. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute).
Se amestecă împreună nuci și următoarele 3 ingrediente.
Se întinde pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Întindeți conservele de smochine pe jumătate din feliile de pâine; se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu brânză în jos. Răciți sandvișurile în pungi de plastic etanșe cu fermoar până la 24 de ore, dacă doriți.
Tăiați crustele din sandvișuri.
Tăiați fiecare sandviș în 8 bucăți.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Saga blue cheese și Pepperidge Farm Whole Grain 15 Grain Bread.