Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat
Afumat sandwich-uri de ceai de somon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 50 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 190 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, somon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat, Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat, și Somon afumat și sandvișuri cu ouă tocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru untul de plante, combinați toate ingredientele de unt într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți până se amestecă, dar nu biciuiți.
Pentru sandvișuri, puneți magazinul să taie pâinea pe lungime pe o felie de carne în felii groase de 1/4 inci. (Dacă acest lucru nu este posibil, îl puteți tăia transversal cu un cuțit foarte ascuțit.)
Întindeți 40 de felii de pâine și întindeți-le pe toate cu un strat subțire de unt de plante.
Puneți somonul afumat pe 20 de felii. Se acoperă cu celelalte 20 de felii de pâine, cu unt în jos.
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt și înfășurați cu plastic. La frigider până când untul este foarte rece.
Așezați sandvișurile pe o tăietură. Cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați crustele, tăiați fiecare sandwich mare în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate în diagonală de două ori pentru a face un total de 40 de triunghiuri mici. (Dacă pâinea a fost tăiată transversal, urmați instrucțiunile de asamblare, apoi tăiați crustele și tăiați în diagonală, de două ori, pentru a face 20 de triunghiuri mici.)
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.