Sandvișuri cu ceai de crin Calla
Sandvișurile cu ceai cu crin Calla ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 18. O porție conține 114 calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 24 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Mergeți la magazin și luați unt, pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sandvișurile cu ceai cu mentă , prăjituri cu ceai de migdale și Smoothie cu fructe cu ceai verde .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente; se amestecă puiul și țelina; puse deoparte. Cu un sucitor, aplatizați fiecare felie de pâine la 1/8 inch. grosime; tăiat în 2-1/2-in. pătrate.
Se rulează într-o formă de pâlnie, suprapunând cele două laturi adiacente; asigurați cu o scobitoare.
Pune aproximativ 1 linguriță de umplutură de pui în fiecare sandviș. Acoperiți cu folie de plastic; da la frigider pentru 1 ora.
Presărați sandvișurile cu pătrunjel. Introduceți o bucată de morcov în umplutura fiecărui sandwich.