Sandvișuri cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel

Sandvișuri cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel
Sandvișurile cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel necesită în jur 7 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână chifle hoagie, friptură de vită, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel, Sandvișuri Cu Pere La Grătar, Friptură De Vită Și Brânză Albastră, și Sandvișuri cu carne de vită prăjită la grătar, pere și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați carnea de vită cu sare. În aragazul lent, puneți carnea de vită (dacă friptura vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați) și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția rulourilor; se toarnă peste carne de vită. Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Degresați grăsimea de pe suprafața sucurilor; aruncați frunza de dafin și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți carnea de vită și legumele din aragazul lent; așezați carnea de vită pe placa de tăiat (îndepărtați plasa sau corzile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Tăiați carnea de vită în felii subțiri. Umpleți rulourile cu carne de vită; se acoperă cu ceapă și se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se servește cu bulion de la aragaz pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista