Sandvișuri cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel
Sandvișurile cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel necesită în jur 7 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână chifle hoagie, friptură de vită, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel, Sandvișuri Cu Pere La Grătar, Friptură De Vită Și Brânză Albastră, și Sandvișuri cu carne de vită prăjită la grătar, pere și brânză albastră.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Presărați carnea de vită cu sare. În aragazul lent, puneți carnea de vită (dacă friptura vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați) și ceapa.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția rulourilor; se toarnă peste carne de vită. Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Degresați grăsimea de pe suprafața sucurilor; aruncați frunza de dafin și boabele de piper.
Scoateți carnea de vită și legumele din aragazul lent; așezați carnea de vită pe placa de tăiat (îndepărtați plasa sau corzile).
Tăiați carnea de vită în felii subțiri. Umpleți rulourile cu carne de vită; se acoperă cu ceapă și se presară cu brânză.
Se servește cu bulion de la aragaz pentru scufundare.