Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz picant sandwich-uri de carne de vită la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 22 și costă 1,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 346 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, usturoi, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Italiene Cu Carne De Vită Cu Aragaz Lent, Sandvișuri cu carne de vită și Cheddar la grătar cu aragaz lent, și Sandvișuri Cu Pui La Grătar Teriyaki Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore, amestecand ocazional.
3
Tăiați partea superioară a fiecărui coc; trageți o parte din pâine din fiecare coc. Umpleți chiflele cu amestec de carne de vită.