Sandvișuri cu carne de vită Cowboy cu aragaz lent și fasole BBQ
Rețeta Slow-Cooker Cowboy Beef și BBQ Bean sandwich-uri ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 10 ore și 10 minute. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.39 pe portie. O porție conține 338 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalape, ceapă, rulouri Kaiser de ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Slow-Aragaz Hot Carne De Vită Sandwich-Uri Au Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa într - un aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Adăugați carne de vită. Se acoperă cu coaptefasole și sos de grătar.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Shred carne de vită, folosind -17°urci. Întoarceți carnea de vită la aragaz și amestecați bine. Se amestecă chili. Pentru a servi, așezați 1/2 cană amestec de carne de vită în fiecare rulou și acoperiți cu 2 linguri salată de varză.