Sandvișuri cu carne de vită Cowboy cu aragaz lent și fasole BBQ

Sandvișuri cu carne de vită Cowboy cu aragaz lent și fasole BBQ
Rețeta Slow-Cooker Cowboy Beef și BBQ Bean sandwich-uri ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 10 ore și 10 minute. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.39 pe portie. O porție conține 338 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalape, ceapă, rulouri Kaiser de ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Slow-Aragaz Hot Carne De Vită Sandwich-Uri Au Jus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa într - un aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați carne de vită. Se acoperă cu coaptefasole și sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De VităCarne De Vită
3
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
4
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Shred carne de vită, folosind -17°urci. Întoarceți carnea de vită la aragaz și amestecați bine. Se amestecă chili. Pentru a servi, așezați 1/2 cană amestec de carne de vită în fiecare rulou și acoperiți cu 2 linguri salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista