Sandvișuri cu carne de porc și Slaw
Carne de porc și Slaw sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 236 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă $1.24 pe portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, piper, chifle de hamburger și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri cu carne de porc și Slaw, Sandvișuri cu carne de porc, și Sandvișuri cu carne de porc și slaw.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc și 1 cană de apă într - un aragaz lent electric de 3 până la 4 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 ore sau până când carnea este fragedă.
Scurgeți carnea de porc, aruncând lichidul de gătit. Întoarceți carnea de porc la aragazul lent; tăiați cu 2 furci. Se amestecă sosul de grătar și următoarele 3 ingrediente (prin piper). Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1 oră.
Combinați coleslaw și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron; aruncați bine.
Așezați aproximativ 1/3 cană amestec de porc și aproximativ 2 linguri slaw pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți cu blaturi de COC.
Sfat rapid: utilizarea coleslaw-ului de varză și morcov ambalat scutură timpul de pregătire. De mult apuse sunt zilele în care ar trebui să le distrugi pe ale tale.