Sandvișuri cu carne de porc și Slaw

Sandvișuri cu carne de porc și Slaw
Carne de porc și Slaw sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 236 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă $1.24 pe portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, piper, chifle de hamburger și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri cu carne de porc și Slaw, Sandvișuri cu carne de porc, și Sandvișuri cu carne de porc și slaw.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc și 1 cană de apă într - un aragaz lent electric de 3 până la 4 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scurgeți carnea de porc, aruncând lichidul de gătit. Întoarceți carnea de porc la aragazul lent; tăiați cu 2 furci. Se amestecă sosul de grătar și următoarele 3 ingrediente (prin piper). Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați coleslaw și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați aproximativ 1/3 cană amestec de porc și aproximativ 2 linguri slaw pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți cu blaturi de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Sfat rapid: utilizarea coleslaw-ului de varză și morcov ambalat scutură timpul de pregătire. De mult apuse sunt zilele în care ar trebui să le distrugi pe ale tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista