Sandvișuri Cu Carne De Porc
Sandwich-uri de porc tras este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 553 calorii, 56G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, chifle de hamburger, friptură de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Sandvișuri De Porc Trase, și Sandvișuri de porc trase la grătar.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din friptura de porc.
Se pune în aragaz lent și se toarnă oțet peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic până când friptura este fragedă cu furculița și se desprinde ușor, 8 până la 10 ore.
Scoateți friptura din aragaz și tăiați carnea în bucăți mici. Aruncați lichidul de gătit. Întoarceți carnea de porc la aragazul lent și amestecați sosul de grătar. Continuați să gătiți până se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Puneți salata de varză pe jumătatea inferioară a chiflelor de hamburger.
Strat cu carne de porc, apoi deasupra cu cealaltă jumătate a chiflei.
Serviți imediat cu sos de grătar suplimentar pe lateral.