Sandvișuri cu brânză prăjită cu piper și capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu piper prăjit și brânză de capră. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, frunze de busuioc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Brânză Prăjită Cu Piper Și Capră, Sandvișuri cu dovlecei prăjiți, ardei, ceapă și brânză de capră, și Portobello la grătar, ardei gras și sandvișuri cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Așezați ardeii întregi pe o tigaie și introduceți-o la cuptor timp de 30 până la 40 de minute, până când pielea este complet încrețită și ardeii sunt carbonizați, întorcându-i de două ori în timpul prăjirii.
Scoateți tigaia din cuptor și acoperiți-o imediat cu folie de aluminiu. Puneți deoparte timp de 30 de minute sau până când ardeii sunt suficient de reci pentru a se descurca.
Între timp, combinați uleiul de măsline, oțetul balsamic, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mic. Pune deoparte.
Scoateți tulpina din fiecare ardei și tăiați-le în sferturi.
Îndepărtați cojile și semințele și așezați ardeii într-un bol împreună cu orice sucuri care s-au colectat. Aruncați tulpinile, cojile și semințele.
Se toarnă amestecul de ulei și oțet peste ardei. Se amestecă caperele. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Pentru a asambla sandvișurile, întindeți jumătatea inferioară a pâinii cu brânza de capră.
Adăugați un strat de ardei și apoi un strat de frunze de busuioc. Separați ceapa în inele și întindeți-o deasupra.
Se presară cu sare și piper. Se acoperă cu jumătatea superioară a ciabatta și se taie în porții individuale.