Sandvișuri Cu Brânză La Grătar Foarte Subțiri

Sandvișurile cu brânză la grătar foarte subțiri sunt un vegetarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 348 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză americană deli deluxe, pâine de fermă pepperidge, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crockpot A Tras Carne De Porc + Brânză De Bere Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, Sandvișuri cu brânză la grătar Mac și brânză, și Cele Mai Bune Sandvișuri Cu Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Întindeți suficient unt pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei felii de pâine. (Da, ambele.)
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o grătar peste mediu.
Adăugați felii de pâine și gătiți, glisându-le în jurul tigaiei în timp ce gătesc până se rumenesc uniform pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți două dintre felii și acoperiți fiecare cu două felii de brânză. (Brânza ar trebui să meargă direct pe partea gătită).
Așezați celelalte două felii de pâine deasupra, formând două sandvișuri cu brânza și părțile rumenite la mijloc, iar părțile încă nefierte la exterior.
Gatiti sandvisurile, rotindu-le usor in jurul tigaiei ocazional pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți partea rămasă, învârtindu-le ușor în jurul tigaiei ocazional până când partea rămasă este maro aurie, cu aproximativ două minute mai mult.