Sandvișuri cu brânză la grătar cu ciuperci saut

Sandvișuri cu brânză la grătar cu ciuperci saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri cu brânză la grătar cu ciuperci saut. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,62 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine, brânză taleggio, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sandvișuri cu brânză la grătar cu Broccolini, ceapă roșie saut și fulgi de ardei roșu, Sandvișuri Cu Brânză De Capră La Grătar Cu Ciuperci, și Sandvișuri cu friptură de flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt și ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotă și zahăr brun și gătiți, amestecând, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați ciuperci și cimbru și gătiți, amestecând, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 7 minute. Se amestecă oțetul de sherry și se gătește încă 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Oțet De SherryOțet De Sherry
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Transferați amestecul de ciuperci pe farfurie și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți 1 parte a fiecărei felii de pâine cu restul de 4 linguri de unt și răsturnați feliile de pâine. Distribuiți brânza uniform peste 8 felii de pâine. Împărțiți amestecul de ciuperci între 4 felii de pâine acoperită cu brânză, apoi acoperiți cu 4 felii rămase și apăsați ușor cu mâinile. (Untul ar trebui să fie pe exteriorul sandvișurilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
6
Gatiti sandvisurile in 2 loturi la foc mediu pana cand sunt crocante si aurii pe ambele parti, apasand in jos cu spatula, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați sandvișurile pe placa de tăiat și lăsați să se odihnească 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați pe diagonală și serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista