Sandvișuri cu brânză de capră la grătar cu smochine și miere

Această rețetă face 4 porții cu 126 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coajă de lămâie, brânză de capră, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Sandvișuri cu brânză de capră la grătar de la Cooking Light cu smochine și miere, și Sandvișuri cu legume și brânză de capră la grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând până se omogenizează bine.
Întindeți 1 lingură de amestec de brânză de capră pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine; acoperiți fiecare felie cu 1 1/2 lingurițe de conserve și 1/2 linguriță de busuioc. Se acoperă cu feliile de pâine rămase. Înveliți ușor în afara pâinii cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 sandvișuri în tigaie.
Așezați o tigaie din fontă sau grea deasupra sandvișurilor; apăsați ușor pentru a aplatiza. Gătiti 3 minute pe fiecare parte sau până când pâinea este ușor prăjită (lăsați tigaia din fontă pe sandvișuri în timp ce gătesc). Repetați cu sandvișurile rămase.