Sandvișuri Cu Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Dacă 12 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sandvișurile cu biscuiți cu unt de arahide cu ciocolată ar putea fi un extraordinar lactate gratuit rețetă pentru a încerca. O porție conține 46 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, ciocolată semi-dulce a brutarului, napolitane de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sandvișuri Cu Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Sandvișuri Cu Înghețată Oreo Mochan Cu Unt De Arahide De Casă Cu Ciocolată, și Sandvișuri Cu Biscuiți Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 6 napolitane fiecare cu 1 linguriță. unt de arahide. Completați fiecare cu a doua napolitană pentru a face șase sandvișuri cu prăjituri.
Ciocolată cu microunde în castron cu microunde la 30 sec. sau până se topește.
Înmuiați fiecare sandviș cookie pe jumătate în ciocolată topită.
Se pune pe hârtie cerată; la frigider 10 min. sau până când ciocolata este setată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.