Sandvișuri Cu Bezea Cu Cremă De Ghimbir

Sandvișurile cu bezea cu cremă de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 149g de grăsime, și un total de 2771 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 7.53 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, miere, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până migdale ai putea urma acest curs principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bezea de lămâie Napoleon cu cremă de ghimbir, Sandvișuri Cu Înghețată De Piersici Cu Ghimbir, și Sandvișuri Cu Înghețată Crocantă Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149°. urmăriți 50 (2 inci) cercuri pe foi mari de hârtie pergament; așezați pe foi de copt. Pune deoparte.
Puneți 3/4 cană de migdale în robotul de bucătărie; pulsați până se toacă fin. Pune deoparte. Bateți albușurile de ou cu mixerul electric la viteză medie până se formează vârfuri rigide.
Adăugați zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bateți până când zahărul este bine amestecat și dizolvat după fiecare adăugare. Amestecați ușor migdalele tocate mărunt.
Lingura 1 Lingura. amestec de albus de ou pe fiecare cerc pergament; ușor răspândit la marginea cercului. Topiți fiecare cu 3 sau 4 din migdalele feliate rămase.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când bezelele sunt maro auriu. (Bezea ar trebui să se ridice cu ușurință de pe hârtie și să sune gol atunci când este atinsă.) Se răcește complet.
Amestecați crema de brânză, ghimbirul și mierea până se amestecă bine.
Răspândiți aproximativ 2 lingurițe. din amestecul de brânză cremă pe fiecare dintre cele 25 de bezea chiar înainte de servire; top fiecare cu o a doua bezea pentru a face sandwich.