Sandvișuri Cremoase Cu Căpșuni

Sandvișuri Cremoase Cu Căpșuni
Sandwich-uri cremoase de căpșuni este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de cremă de brânză, căpșuni, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Cupcakes cu căpșuni cu cremă cremoasă de căpșuni, și Sandvișuri Cremoase Cu Șuncă Fierbinte Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți crema de brânză și căpșunile într-un robot de bucătărie; pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Întindeți amestecul de brânză cremă pe jumătate din pâine și presărați cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3
Așezați felii de pâine rămase deasupra pentru a crea sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista