Sandvișuri Clasice Cubaneze
Sandvișurile clasice cubaneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 339 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, șuncă deli, murături de mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze, Clasic Cubanez Miezul Nopții (Medianoche) Sandwich, și Sandvișuri Cubaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați carnea de porc cu oregano, sare și piper zdrobit.
Încălziți o tigaie medie rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit la foc mediu - mare.
Puneți carnea de porc în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau doar până se rumenesc.
Puneți tava în cuptor și coaceți, neacoperit, la 400 timp de 15 până la 18 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 16
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați subțire carnea de porc în 24 de bucăți.
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Întindeți maioneza uniform pe jumătatea inferioară a fiecărei role.
Întindeți muștarul uniform pe jumătatea superioară a fiecărei role. Aranjați 4 felii de murături pe jumătățile inferioare ale rulourilor; top cu 4 felii de porc, 1 felie de șuncă și 2 jumătăți de felii de brânză.
Puneți blaturi de rulouri peste brânză, muștar în jos.
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt.
Coaceți la 300 timp de 10 minute sau până când brânza se topește.