Sandvișuri Calde Italiene De Vită
Nevoie de un fel principal fără lactate? Sandvișurile calde italiene de vită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 428 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită bulion de vită, oregano, rulouri kaiser și ardei. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 6 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 81%. Sandvișuri Calde Italiene Cu Friptură De Vită, Sandvișuri italiene de vită la grătar cu salată Caprese fierbinte și dulce, și Sandvișuri Italiene Fierbinți De Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate.
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Adăugați ardeii verzi, vinul sau bulionul, sosul Worcestershire, sarea, sarea de usturoi și oregano. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea de vită și lăsați să stea 10-15 minute; tăiați bobul în 1/8-in. felii.
Se servește pe rulouri;se acoperă cu ardei verzi. Strecurați sucurile de gătit pentru a servi cu sandvișuri.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic care se transformă în catifelare catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo