Sandvișuri Calde De Petrecere Cu Carne De Vită
Sandvișurile de petrecere cu carne de vită fierbinte necesită în jur 26 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 232 calorii. Un amestec de rulouri de cină, brânză havarti, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sandvișuri Calde De Petrecere Cu Carne De Vită, Sandvișuri Calde De Carne De Vită, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți nucile într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând ocazional, 5 până la 6 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Scoateți rulourile din pachete. (Nu separați rulourile.)
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal, creând 1 vârf și 1 fund pe pachet.
Răspândiți conservele pe părțile tăiate ale vârfului rulourilor; se presara cu nuci.
Răspândiți amestecul de muștar-maioneză pe părțile tăiate ale fundului rulourilor; deasupra cu carne de vită și brânză.
Presărați sare și piper după gust, dacă doriți. Acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri, păstrați părțile în jos și înfășurați în folie de aluminiu.
Coaceți la 325 timp de 20 până la 25 de minute sau până când brânza este topită. Feliați în sandvișuri individuale.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 2 și înghețați până la 1 lună. Dezghețați peste noapte în frigider și coaceți conform instrucțiunilor în pas numai în scopuri de testare, am folosit ora de cină Rainbo
Rolls, muștar dijonnaise Hellmann, și cap de mistreț Londonport Top rotund friptură de vită condimentată.