Sandvișuri Calde De Petrecere Cu Carne De Vită

Sandvișuri Calde De Petrecere Cu Carne De Vită
Sandvișurile de petrecere cu carne de vită fierbinte necesită în jur 26 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 232 calorii. Un amestec de rulouri de cină, brânză havarti, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sandvișuri Calde De Petrecere Cu Carne De Vită, Sandvișuri Calde De Carne De Vită, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită.

Instrucțiuni

1
Încălziți nucile într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând ocazional, 5 până la 6 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți rulourile din pachete. (Nu separați rulourile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
3
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal, creând 1 vârf și 1 fund pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Răspândiți conservele pe părțile tăiate ale vârfului rulourilor; se presara cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
5
Răspândiți amestecul de muștar-maioneză pe părțile tăiate ale fundului rulourilor; deasupra cu carne de vită și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Presărați sare și piper după gust, dacă doriți. Acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri, păstrați părțile în jos și înfășurați în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Coaceți la 325 timp de 20 până la 25 de minute sau până când brânza este topită. Feliați în sandvișuri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 2 și înghețați până la 1 lună. Dezghețați peste noapte în frigider și coaceți conform instrucțiunilor în pas numai în scopuri de testare, am folosit ora de cină Rainbo
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Rolls, muștar dijonnaise Hellmann, și cap de mistreț Londonport Top rotund friptură de vită condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
MistrețMistreț
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista