Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile balsamice de vită cu aragaz lent. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 605 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pansament balsamic vinaigrette, brânză provolone, chifle hoagie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Balsamice De Vită Cu Aragaz Lent, Slow Cooker balsamic și miere tras sandwich-uri de porc și un Giveaway, și Sandvișuri balsamice de vită prăjite lent cu cremă de hrean.
Instrucțiuni
1
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Friptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați carnea de vită cu condimente italiene, sare și piper de usturoi. Gatiti carnea de vita in tigaie la foc mediu-mare 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Puneți ceapa în aragaz. Se acoperă cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se toarnă pansament peste carne de vită și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
7
Așezați carnea de vită pe placa de tăiat; îndepărtați plasa sau corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Tăiați sau tăiați carnea de vită în bucăți mici. Întoarceți carnea de vită la aragaz. Pentru a servi, întindeți părțile tăiate ale chiflelor cu răspândire de roșii; se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Puneți carnea de vită, amestecul de ceapă și brânza în chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale