Sandvișul Porchetta Al Olympic Provisions

Sandwich porchetta Olympic Provisions ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1789 calorii, 53G de proteine, și 161G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich Cu Porchetta Italiană, Sandwich Porchetta cu față deschisă cu mere caramelizate, și Sandviș Porchetta cu ceapă balsamică caramelizată, brânză Asiago și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, sarea, zahărul, frunzele de dafin, boabele de piper, semințele de fenicul și fulgii de chile într-o oală mare și aduceți la fierbere. Se răcește la temperatura camerei. Scufundați burta în saramură și dați-o la frigider timp de 24 de ore.
Spoon 1/2 la 3/4 Lira vrac cârnați Italian de gustul dvs. în jos centrul de burta.
Rulați burta strâns în jurul cârnaților și legați-o într-o friptură cu sfoară de bucătărie.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți o tigaie largă, cu fundul greu sau o oală largă la foc mediu-mare și adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei.
Așezați friptura de porchetta în tigaie și căutați bine pe toate părțile, rumenindu-se uniform. Când friptura este arsă, așezați-o într-o tigaie și cortați-o ușor cu folie.
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți până când porchetta atinge o temperatură internă de 135 de F. Se scoate din cuptor și se răcește. Se răcește bine la frigider peste noapte.
Feliați porchetta răcită în grosimea dorită.
Încălziți feliile în 1 sau 2 inci de bulion de pui sau carne sau apă ușor sărată, până când feliile sunt fierte, fragede și delicioase.
Serviți pe pâinea preferată și pregătiți-vă pentru un sandviș porchetta fin. Notă: Dacă aduceți friptura până la 165 km f, o puteți felia și servi ca fel principal. Feliile răcite de porchetta pot fi, de asemenea, prăjite în grăsime.