Sandvișul Porchetta Al Olympic Provisions

Sandvișul Porchetta Al Olympic Provisions
Sandwich porchetta Olympic Provisions ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1789 calorii, 53G de proteine, și 161G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich Cu Porchetta Italiană, Sandwich Porchetta cu față deschisă cu mere caramelizate, și Sandviș Porchetta cu ceapă balsamică caramelizată, brânză Asiago și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, sarea, zahărul, frunzele de dafin, boabele de piper, semințele de fenicul și fulgii de chile într-o oală mare și aduceți la fierbere. Se răcește la temperatura camerei. Scufundați burta în saramură și dați-o la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Spoon 1/2 la 3/4 Lira vrac cârnați Italian de gustul dvs. în jos centrul de burta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
4
Rulați burta strâns în jurul cârnaților și legați-o într-o friptură cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți o tigaie largă, cu fundul greu sau o oală largă la foc mediu-mare și adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Așezați friptura de porchetta în tigaie și căutați bine pe toate părțile, rumenindu-se uniform. Când friptura este arsă, așezați-o într-o tigaie și cortați-o ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți până când porchetta atinge o temperatură internă de 135 de F. Se scoate din cuptor și se răcește. Se răcește bine la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Feliați porchetta răcită în grosimea dorită.
10
Încălziți feliile în 1 sau 2 inci de bulion de pui sau carne sau apă ușor sărată, până când feliile sunt fierte, fragede și delicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Serviți pe pâinea preferată și pregătiți-vă pentru un sandviș porchetta fin. Notă: Dacă aduceți friptura până la 165 km f, o puteți felia și servi ca fel principal. Feliile răcite de porchetta pot fi, de asemenea, prăjite în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista