Sandvișul dulce și picant de porc și Slaw al lui Bobby
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul dulce și picant de porc și Slaw al lui Bobby. O porție conține 464 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de cidru de mere, piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc dulce și picant gratar cu slaw asiatice, Bobby ' s ' slaw (salata de varza a lui Rob), și Sandwich de pui prăjit cu Slaw și maioneză picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se amestecă împreună boia, ardeiul negru, sarea, zahărul brun și ardeiul cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Presărați freca uscată peste filetele de porc și puneți-le într-o pungă de plastic resigilabilă. Se dă la frigider cel puțin 2 ore, apoi se aduce la temperatura camerei înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Tăiați fiecare filet în 2 sau 3 bucăți mari.
3
Încălziți uleiul într-o oală mare de supă sau cuptor olandez. Căutați carnea de porc pe toate părțile în loturi (nu doriți să supraaglomerați tigaia), 4 până la 5 minute. Acoperiți cu sucul de mere, oțetul, sosul BBQ, usturoiul și ghimbirul. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați carnea de porc pe o tăietură curată și tăiați-o folosind 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Așezați carnea de porc mărunțită înapoi în oală și continuați să gătiți la foc mediu-mic, neacoperit, doar pentru a se încălzi, cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Serviți pe chifle de hamburger acoperite cu sos de grătar și salată de varză cu muștar și murături, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger Bun
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci