Sandvișul cu Scone și miel Pioneer

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul Pioneer ' s Scone și Lamb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Un amestec de ulei, usturoi, rozmarin măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Lemon Pepper Bacon Sandwich De Pui-Femeie Pionieră, Sandwich De Miel, și Sandviș cu picior de miel prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Cu vârful unui cuțit faceți fante mici, de aproximativ 1 inch adâncime, în partea grasă a fripturii. În fiecare fantă chestii 1/2 cățel de usturoi. Frecați rozmarinul, sarea și piperul peste friptură.
Așezați friptura peste un pat de mirepoix sau într-un suport de prăjire. Gatiti timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 250 de grade F. Continuați să gătiți până când temperatura internă atinge 150 de grade F, aproximativ încă 1 1/2 până la 2 ore.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
Serviți ca un sandwich deschis cu 2 până la 3 felii de picior de miel prăjit cu muștar Dijon.
Cu o seară înainte, combinați aluatul acru, 2 1/2 căni de făină și apă caldă într-un bol mare, nemetalic. Folosiți un castron suficient de mare pentru a permite aluatului să fermenteze și să crească. Acest amestec va fi gros și plin de bucăți, dar se va subția în timpul nopții. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald. În dimineața următoare scoateți și refrigerați 1 cană din acest aluat ca starter pentru următorul lot.
Adăugați ouă, ulei, zahăr, bicarbonat de sodiu și sare.
Lăsați acest aluat să stea cel puțin 3 ore.
Rotiți aluatul pe o suprafață bine făinată până la o grosime de aproximativ 1/2 inci.
Tăiați în pătrate de 4 până la 5 inci. Îndepărtați cu grijă sconele până se rumenesc pe ambele părți.
Se amestecă împreună laptele și făina și se lasă să stea 48 de ore sau până când începe să fermenteze. Țineți starter într-un recipient de ceramică sau sticlă în frigider. Nu folosiți niciodată un recipient metalic și nu lăsați o lingură de metal în starter. Dacă starterul nu va fi utilizat o dată pe săptămână, înghețați starterul pentru a nu deveni prea activ.