Sandviș Pumpernickel de vită prăjită cu ardei roșu prăjit, rucola și brânză de capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul Pumpernickel de vită prăjită cu ardei roșu prăjit, rucola și brânză de capră. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, pâine pumpernickel, frunze de salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sandviș Pesto cu brânză de capră la grătar și ardei roșu prăjit, Pui, ardei roșu prăjit și sandviș cu brânză de capră - 8 puncte, și Sandwich de vinete prăjite și ardei cu brânză de capră și spanac (luni fără carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți brânza de capră pe 4 felii de pâine.
Aranjați 1 frunză de salată pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine acoperite cu brânză, apoi stratificați fiecare cu 3 uncii friptură de vită.
Acoperiți cu ardei roșii, stropiți cu oțet balsamic și acoperiți cu a doua felie de pâine.