Sandviș Portobello la grătar cu ardei roșu prăjit și Mozzarella
Sandwich portobello la grătar cu ardei roșu prăjit și Mozzarellan este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 555 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 55 minute. Un amestec de rulouri kaiser, ulei de măsline, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Portobello la grătar și sandviș cu ardei roșu prăjit cu Pesto de fistic, Burgeri Portobello cu pastă de piper prăjită și Mozzarella afumată, și Ardei roșu prăjit, rucola și sandviș cu Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați ardeiul gras roșu pe grătarul preîncălzit și grătați până când pielea este complet carbonizată pe toate părțile, 10 până la 15 minute.
Așezați ardeiul într-o pungă de hârtie, sigilați punga și lăsați ardeiul să se răcească. Când este răcit, îndepărtați pielea carbonizată, feliați ardeiul în sferturi și îndepărtați semințele. Se taie subțire ardeiul și se lasă deoparte.
Amestecați sarea și piperul în uleiul de măsline într-un bol mic.
Ungeți partea netedă a ciupercilor cu uleiul condimentat și grătați, cu ulei în jos, până când ciupercile prezintă urme de grătar, aproximativ 3 minute.
Ungeți părțile branhiale ale ciupercilor cu ulei de măsline mai condimentat, răsturnați ciupercile și grătați până când ciupercile sunt înmuiate și suculente, încă aproximativ 3 minute. Puneți ciupercile deoparte și păstrați-le la cald.
Grătați ușor feliile de ceapă până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Întindeți rulourile pe grătar pentru a prăji, aproximativ 1 minut.
Se amestecă maioneza și usturoiul prăjit într-un castron.
Întindeți fiecare rulou cu maioneză de usturoi și faceți fiecare sandviș cu 1 capac de ciuperci, 1 uncie de brânză mozzarella feliată, 1 felie de roșii, 4 frunze de busuioc, 1 felie de ceapă la grătar și 1/4 felii de ardei roșu prăjit. Repetați pentru sandvișurile rămase.