Sandviș Pentru Micul Dejun Pe Tot Parcursul Zilei

Sandviș Pentru Micul Dejun Pe Tot Parcursul Zilei
Sandvișul pentru micul dejun pe tot parcursul zilei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 390 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, slănină Canadiană, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Mic dejun Torta (Sandwich Mexican pentru micul dejun cu ouă, carne de porc crocantă și fasole), Sandwich Cu Mic Dejun Cald, și Sandviș Pentru Micul Dejun În Mișcare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați cârnați și gătiți, rotind, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați pe o tăietură și înjumătățiți pe lungime. Întoarceți cârnații în tigaie și gătiți, tăiați părțile în jos, până când sunt fierte, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Adăugați slănină în tigaie și gătiți, răsturnând o dată, până se rumenesc, 2 până la 3 minute în total, apoi transferați pe farfurie cu cârnați și acoperiți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați untul de lingură rămas în tigaie și încălziți până când spuma dispare. Crăpați ouăle în tigaie și condimentați ușor cu sare și piper, apoi prăjiți (partea însorită în sus sau peste ușor) până când albușurile sunt fierte și gălbenușurile sunt doar setate, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Faceți sandvișuri cu cârnați, slănină, ouă și baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista