Sandviș Monte Cristo La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul Monte Cristo copt. Această rețetă face 4 porții cu 565 calorii, 46G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 24 de fani. Dacă aveți șuncă oscar mayer deli, single-uri de lapte, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Bennigan ' s Monte Cristo Sandwich – faceți acest faimos sandwich acasă, Monte Cristo Sandwich, și Monte Cristo Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 232°.
Umpleți feliile de pâine cu 2% lapte simplu și șuncă.
Bateți albușurile de ou și laptele într-un vas superficial sau într-o farfurie. Înmuiați fiecare sandviș în amestec de ouă, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți (lăsați pâinea să se înmoaie aproximativ 5 sec. pe fiecare parte).
Așezați sandvișurile pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 6 min.; rândul său.
Coaceți 5 min. sau până când sandvișurile se rumenesc.