Sandviș de pui cu rucola și vinetă de roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul de pui cu rucola și Vinaigreta de roșii uscate la soare. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 396 calorii, 43G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rucola, oțet balsamic, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și lăsați fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați ambele părți uniform cu 1/8 linguriță sare și piper negru.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
În timp ce puiul gătește, combinați 1/8 linguriță de sare, roșii, oțet și usturoi, amestecând cu un tel.
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se prăjește ușor.
Așezați 1 jumătate de piept de pui pe jumătatea inferioară a fiecărui coc.
Adăugați rucola la amestecul de roșii și aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați aproximativ 1/2 cană de amestec de rucola peste fiecare jumătate de piept de pui. Acoperiți cu vârfuri de chifle.