Sandviș cu somon Cajun cu brânză de capră și maioneză cu lămâie

Sandviș cu somon Cajun cu brânză de capră și maioneză cu lămâie
Sandwich cu somon Cajun cu brânză de capră și maioneză de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 10,86 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1634 calorii, 71G de proteine, și 129g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, condimente old bay, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich cu Cuke și ridiche cu brânză de capră cu lămâie, Salată de somon și Bietă roșie cu vinaigretă de busuioc de lămâie și brânză de capră, și Somon Fiert Cu Maioneză De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. condimentați somonul cu fructe de mare Cajun Seasoning.In o tigaie sote medie, somon sote în unt la foc mediu-mare, partea de grăsime în jos, pana se rumeneste. Folosind o spatulă metalică întoarceți somonul și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Transferați somonul pe o tavă mică și introduceți-l în cuptor timp de 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.Feliați rola ciabatta pe lungime și așezați-o sub broiler până când este ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta RollCiabatta Roll
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Întindeți brânza de capră și maioneza de lămâie pe rulou. Aranjați somonul, salata verde, roșiile și ceapa pe rulou. Bucurați-vă!Fructe de mare Cajun Seasoning:.In un castron mediu, combinați ardeiul cayenne, sarea kosher, boia de ardei, piperul negru, usturoiul, pudra de ceapă, pila gumbo și condimentul de fierbere a crabului.Brânză de capră și lămâie Mayonnaise:.In un castron mediu, amestecați brânză de capră, maioneză, suc de lămâie, pătrunjel, sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista