Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarella afumată și salată de varză roșie
Sandvișul cu piept evreiesc cu Mozzarellan afumat și salată de varză roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 10,18 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 118g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1564 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită frunze de dafin, zahăr, sare kosher și piper măcinat grosier și morcov. 191 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 95%. Încearcă Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarelan afumat și salată de varză roșie, Tacos De Piept Cu Varză Roșie, și Piept evreiesc (dulce și acru) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Presărați pieptul Liberal pe ambele părți cu 1 lingură de sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Puneți un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Adăugați pieptul și căutați pe toate părțile până se rumenesc adânc, 10 până la 12 minute.
7
Scoateți pieptul și lăsați-l deoparte.
8
Adăugați usturoiul, țelina, morcovii și ceapa și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Deglazați oala cu vinul și lăsați să fiarbă, aproximativ 1 minut. Apoi, folosiți o lingură de lemn pentru a răzui fundul oalei. Apoi adăugați stocul, rozmarinul, frunzele de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați pieptul înapoi în oală cu partea grasă în sus, acoperiți și prăjiți la cuptor până când pieptul este fraged, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
10
Transferați pieptul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească, aproximativ 15 minute. Strecurați legumele și îndepărtați o parte din excesul de grăsime și rezervați jus-ul. Feliați pieptul subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
11
Bateți maioneza și muștarul până se amestecă bine într-un castron mic. Ungeți partea superioară a rulourilor cu amestecul de maioneză din belșug.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Așezați mozzarella pe fundul rulourilor, îngrămădiți sus cu pieptul și puneți jusul deasupra. Se acoperă cu salata de varză roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
13
Bateți sucul de lămâie, oțetul și zahărul într-un castron mediu. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați ardeii vișini, șalotii și varza. Gustați și condimentați cu sare și piper. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l deoparte la frigider până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
(rezervati 1 Lingura)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru piept. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca colecția lui Yalumba Samuel Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este accesibil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.