Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarella afumată și salată de varză roșie

Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarella afumată și salată de varză roșie
Sandvișul cu piept evreiesc cu Mozzarellan afumat și salată de varză roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 10,18 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 118g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1564 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită frunze de dafin, zahăr, sare kosher și piper măcinat grosier și morcov. 191 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 95%. Încearcă Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarelan afumat și salată de varză roșie, Tacos De Piept Cu Varză Roșie, și Piept evreiesc (dulce și acru) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Presărați pieptul Liberal pe ambele părți cu 1 lingură de sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Puneți un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați pieptul și căutați pe toate părțile până se rumenesc adânc, 10 până la 12 minute.
7
Scoateți pieptul și lăsați-l deoparte.
8
Adăugați usturoiul, țelina, morcovii și ceapa și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Deglazați oala cu vinul și lăsați să fiarbă, aproximativ 1 minut. Apoi, folosiți o lingură de lemn pentru a răzui fundul oalei. Apoi adăugați stocul, rozmarinul, frunzele de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați pieptul înapoi în oală cu partea grasă în sus, acoperiți și prăjiți la cuptor până când pieptul este fraged, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Transferați pieptul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească, aproximativ 15 minute. Strecurați legumele și îndepărtați o parte din excesul de grăsime și rezervați jus-ul. Feliați pieptul subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Bateți maioneza și muștarul până se amestecă bine într-un castron mic. Ungeți partea superioară a rulourilor cu amestecul de maioneză din belșug.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Așezați mozzarella pe fundul rulourilor, îngrămădiți sus cu pieptul și puneți jusul deasupra. Se acoperă cu salata de varză roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Bateți sucul de lămâie, oțetul și zahărul într-un castron mediu. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați ardeii vișini, șalotii și varza. Gustați și condimentați cu sare și piper. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l deoparte la frigider până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru piept. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca colecția lui Yalumba Samuel Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este accesibil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista