Sandvișul cu Halibut la grătar este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 427 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lime, ciabatta, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Sandviș Cu Halibut Prăjit, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, și Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.