Sandviș cu Chanterelle, sparanghel și Brie cu față deschisă

Sandviș cu Chanterelle, sparanghel și Brie cu față deschisă
Chanterelle cu față deschisă, sparanghel și Sandwich Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați cplante tocate, brie, ciuperci chanterelle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich Cald Cu Ciuperci Cu Față Deschisă, Sandwich Cu Smochine Cu Față Deschisă, și Sandwich Cu Ou Cu Față Deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Porniți broilerul.Feliați vârfurile de sparanghel și aproximativ 2 inci de tulpină din restul sparanghelului. Puneți sfaturile deoparte pentru această rețetă. Salvați tulpinile rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați unt și ulei; se încălzește până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați sparanghelul și gătiți amestecând des timp de 1 minut. Se amestecă ciupercile de chanterelle și bulionul; aduceți la foc mic. Acoperiți tigaia și gătiți încă 2 minute. Descoperiți și gătiți până când sparanghelul este fraged, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați smântână; gatiti pana se reduce si usor ingrosat, 1 pana la 2 minute. Se amestecă ierburile și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper; se ia de pe foc. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Așezați pâinea prăjită pe o foaie de copt și acoperiți fiecare cu 2 felii de brie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Așezați foaia de copt sub broiler până când brânza începe să baloneze și marginile pâinii prăjite se rumenesc. Urmăriți-le cu atenție. Când ați terminat, așezați toasturile pe 4 farfurii individuale de servire. Împărțiți uniform amestecul de chanterelle și sparanghel între pâine prăjită și stropiți cu sos. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista