Sandviș cu Chanterelle, sparanghel și Brie cu față deschisă

Chanterelle cu față deschisă, sparanghel și Sandwich Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați cplante tocate, brie, ciuperci chanterelle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich Cald Cu Ciuperci Cu Față Deschisă, Sandwich Cu Smochine Cu Față Deschisă, și Sandwich Cu Ou Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Porniți broilerul.Feliați vârfurile de sparanghel și aproximativ 2 inci de tulpină din restul sparanghelului. Puneți sfaturile deoparte pentru această rețetă. Salvați tulpinile rămase pentru o altă utilizare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați unt și ulei; se încălzește până se topește untul.
Adăugați sparanghelul și gătiți amestecând des timp de 1 minut. Se amestecă ciupercile de chanterelle și bulionul; aduceți la foc mic. Acoperiți tigaia și gătiți încă 2 minute. Descoperiți și gătiți până când sparanghelul este fraged, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați smântână; gatiti pana se reduce si usor ingrosat, 1 pana la 2 minute. Se amestecă ierburile și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper; se ia de pe foc. Acoperiți și puneți deoparte.
Așezați pâinea prăjită pe o foaie de copt și acoperiți fiecare cu 2 felii de brie.
Așezați foaia de copt sub broiler până când brânza începe să baloneze și marginile pâinii prăjite se rumenesc. Urmăriți-le cu atenție. Când ați terminat, așezați toasturile pe 4 farfurii individuale de servire. Împărțiți uniform amestecul de chanterelle și sparanghel între pâine prăjită și stropiți cu sos. Se condimentează cu sare și piper.