Sandviș cu brânză la grătar de vită prăjită cu ceapă caramelizată, ardei și hrean

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu brânză la grătar cu carne de vită prăjită cu ceapă caramelizată, ardei și hrean. Această rețetă servește 1 și costă 2,87 USD pe porție. O porție conține 592 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei gras, friptură de vită, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich de vită prăjită cu ceapă caramelizată și muștar granulat, maioneză de hrean, Sandwich cu brânză la grătar cu carne de vită cu ceapă caramelizată Guinness, și Sandwich de curcan prăjit cu tapenadă de anghinare, ceapă caramelizată și ardei roșii prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Se adaugă ardeiul gras și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.Asamblați sandvișul și grătiți până se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.