Sandviș Cu Ardei Iute, Șuncă Și Roșii La Grătar

Sandviș Cu Ardei Iute, Șuncă Și Roșii La Grătar
Pepperjack la grătar, șuncă și sandwich cu roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 802 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de șuncă oscar mayer deli, roșii, pansament miracol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Sandwich De Mic Dejun Cu Ardei Cu Avocado Cu Roșii, Pepperjack Mic Dejun Sandwich, și Supă de Praz de cartofi Pepperjack cu morcov și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți feliile de pâine cu pansament. Acoperiți 1 din feliile de pâine cu șuncă, roșii și 2% lapte simplu; deasupra cu felia de pâine rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2% Lapte2% Lapte
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Pulverizați tigaia sau grătarul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Gatiti sandwich-ul la foc mediu (350F) timp de 3 minute pe fiecare parte sau pana cand sandwich-ul devine maro auriu pe ambele parti.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții1
Scor De Sănătate36
Revista