Sancocho este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 1057 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rădăcini de manioc, roșii, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Costeincalculo (Coasta Atlantică Sancocho), și Sancocho Trifincalosico (Trei Carne Sancocho).
Instrucțiuni
1
Puneți apa într-o oală mare și adăugați 1 lingură de sare, coriandru tocat (coriandru), usturoi, pulpe de pui, pătlagine și 1 ceapă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofii și manioca în oală și continuați să gătiți încă 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
În timp ce puiul și legumele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se prăjește ceapa în uleiul fierbinte și se condimentează cu chimen, boia și sare. Când ceapa este moale, amestecați roșiile și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Puneți tocanita de pui în boluri și serviți acoperită cu sosul de ceapă de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat