Sancocho este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 1057 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rădăcini de manioc, roșii, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Costeincalculo (Coasta Atlantică Sancocho), și Sancocho Trifincalosico (Trei Carne Sancocho).
Instrucțiuni
1
Puneți apa într-o oală mare și adăugați 1 lingură de sare, coriandru tocat (coriandru), usturoi, pulpe de pui, pătlagine și 1 ceapă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cartofii și manioca în oală și continuați să gătiți încă 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
În timp ce puiul și legumele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se prăjește ceapa în uleiul fierbinte și se condimentează cu chimen, boia și sare. Când ceapa este moale, amestecați roșiile și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Puneți tocanita de pui în boluri și serviți acoperită cu sosul de ceapă de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă